Contracteren|

De derde editie van de Kennis- en Praktijkdagen 2020 ‘Contracteren Sociaal Domein’ worden uitgesteld. De nieuwe data zijn maandag 30 november, dinsdag 1 en woensdag 2 december. De locatie is hetzelfde gebleven namelijk het Akoesticum in Ede, vlak naast treinstation Ede-Wageningen. Dit evenement is voor en door gemeenten en (zorg)aanbieders georganiseerd met als doel de inkoop (van visievorming tot uitvoering) in het sociaal domein te versterken om zo samen de transformatie vorm te geven. Hierbij ligt de focus op voorbeelden uit de praktijk. U kunt één of meer dagen bijwonen. De toegang is gratis.

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met inkoop in het Sociaal Domein is van harte welkom. Met name beleidsmedewerkers, accountmanagers, inkopers, verkopers of juristen die werkzaam zijn bij een gemeente of (zorg)aanbieder.

Wat kunt u verwachten?

De Kennis- en Praktijkdagen zijn vooral bedoeld om van elkaars ervaringen te leren en kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en aanbesteden in het Sociaal Domein. In drie rijk gevulde dagen, met interessante sprekers, verdiepende presentaties en een ruim aanbod aan (inter)actieve workshops, is tevens voldoende gelegenheid om te netwerken en zodoende alle aanwezige kennis te benutten.

Programma

Het programma start elke dag om 9:30 uur. Over de gehele dag zijn drie workshoprondes met vooral praktijkvoorbeelden te volgen, op woensdag 8 april zelfs vier. Elke dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en op de laatste dag (donderdag 9 april) sluiten we af met een DebatCafé.

Op deze website vind je de laatste informatie over de Kennis- en Praktijkdagen 2020.

Reacties zijn uitgeschakeld

Close Search Window