Algemeen, Uitvoeren en monitoren|

Op initiatief van het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein is er nu ‘Wisselwerking!’ Dit leerprogramma is bedoeld voor professionals werkzaam bij gemeenten of (zorg)aanbieders die zich bezig houden met de in- of verkoop van jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning.

Ruilen van organisatie en expertise

Het doel van het programma is dat je een half jaar van functie ruilt om het inzicht in elkaars wereld te vergroten en gebruik te maken van elkaars expertise. Werk je bij een gemeente dan wissel je met een (zorg)aanbieder en vice versa. ‘Wisselwerking!’ biedt je de mogelijkheid tegelijkertijd ketenervaring op te doen én je kennis te delen. Je ruilt namelijk niet alleen van organisatie, maar ook deels van expertise. Zo ontstaat er ook nog eens een uitdagende werkomgeving waarin je je persoonlijke vaardigheden kunt laten zien en verder kan ontwikkelen. Met de ervaring die je opdoet, kun je gemeenten en (zorg)aanbieders door het hele land helpen om elkaar beter te begrijpen en contracteringsprocessen te verbeteren.

Data ruilperiode

De ruilperiode staat al vast: 1 september 2020 t/m 28 februari 2021. Deelnemers volgen voor en tijdens deze periode een vierdaags trainingsprogramma. Hierna keer je weer terug naar je eigen organisatie.

Meer informatie en aanmelden

Nieuwsgierig? Zie de Folder Wisselwerking! maart 2020 met alle informatie en meld je gauw aan! Het aantal plaatsen is beperkt.

Reacties zijn uitgeschakeld

Close Search Window