03 november VOL Wisselstage!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Nader te bepalen

Houdt u zich bezig met contractmanagement binnen jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning? Of bent u (indirect) betrokken bij de inkoop? In november 2020 kunt u met het programma Wisselstage! vier dagen stage lopen bij een (zorg)aanbieder of bij een gemeente.

Het programma

Deelnemers van gemeenten lopen 4 dagen stage bij een zorgaanbieder om vervolgens de deelnemer van de zorgaanbieder te ontvangen voor zijn stage van 4 dagen. De stages worden voorafgegaan aan een centrale kick-off en afgesloten met een reflectiedag. Stage-ervaringen worden tijdens het programma vastgelegd in ‘verhalen’ om zo ook anderen te inspireren. De reflectiedag vindt plaats op het ministerie van VWS.

Meer informatie en aanmelden

Nieuwsgierig? Lees de Folder Wisselstage! met alle informatie en meldt u aan via een bericht naar _dienstpostbusContracteringSociaalDomein@minvws.nl. Inschrijven kan tot 18 september 2020.