21 april OZJ: NvO zorgvuldigheidseisen inkoop

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie ZOOMinn

Van onze samenwerkingspartner Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ).

De Norm voor Opdrachtgeverschap (NvO) beoogt de samenwerking en het opdrachtgeverschap in de jeugdregio te versterken. Eén van de afspraken die daarvoor is opgenomen in de Resolutie is: Gemeenten houden zich aan zorgvuldigheidseisen voor inkoop. Dit betekent dat ze inzetten op tijdige start en afronding van contractering, op meerjarige contracten en op continuïteit van zorg bij aflopende contracten. Deze zorgvuldigheidseisen zijn onderdeel van  de Zeven Goede Gewoonten die het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd samen met EHDK in 2019 heeft uitgebracht. In deze ZOOMinn worden de Zeven goede gewoonten doorlopen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit regio’s. We onderzoeken met elkaar, waar uw regio staat in het toepassen van de Zeven goede gewoonten. Wat gaat al heel goed en wat vraagt nog extra aandacht? Daarbij is er ruim tijd om een open gesprek te voeren over de kansen en vraagstukken in uw regio. Het belooft een inspirerende en praktische bijeenkomst te worden. Bent u er ook bij?

Naar het inschrijfformulier.