27 mei Inschrijven niet meer mogelijk: Webinar Hoofd- en onderaannemerschap

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De keuze om te werken met hoofd- en onderaannemerschap is een lastige omdat het zowel een positieve als een negatieve impact kan hebben. De constructie kan onder andere leiden tot hogere kwaliteit van zorg en een verbeterde samenwerking tussen zorgaanbieders. Daar tegenover staat dat dit ook gepaard kan gaan met onder andere extra administratieve lasten voor hoofdaannemers en minder autonomie voor onderaannemers. In de praktijk wordt de hoofd- en onderaannemerschapconstructie op veel verschillende wijzen vormgegeven.

De webinar

Tijdens deze webinar komt u te weten op welke manier u de afweging kunt maken en hoe u eventuele negatieve effecten ervan kunt voorkomen. Daarnaast vertellen panelleden (gemeente en aanbieder) hoe zij hoofd- en onderaannemerschap in de praktijk hebben vormgeven. Ook is er tijd ingeruimd voor het stellen van vragen.

De juridische aspecten worden uitgewerkt in een aparte handreiking en vormen in principe geen onderdeel van deze webinar. Meer informatie over de handreiking vindt u bij Hoofdaannemerschap onder Praktijkvragen.

Aanmelden

De inschrijvingstermijn is verstreken. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze webinar.