e-Learning modules Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015 gemeenten

Werkt u bij een gemeente en wilt u meer kennis vergaren over de inkoop van de Jeugdwet en de Wmo? Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein heeft hier in samenwerking met EHdK een COVID-proof oplossing voor bedacht. Tien online lesmodules van ieder 20 á 30 minuten aan de hand waarvan u uw kennis over inkoop in het sociaal domein kunt opfrissen of verdiepen. Kortom, deze modules bieden u als professional een mogelijkheid om meer inzicht en grip te krijgen op de inkoop in het sociale domein.

Voor wie?

De online lesmodules zijn gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in inkoop in het sociaal domein. Bijvoorbeeld: beleidsmedewerkers, inkopers, directeuren sociaal domein en wethouders van gemeenten. De lesmodules zijn ook te volgen door medewerkers van (zorg)aanbieders die zich bezighouden met inkoop of (inkoop)adviseurs actief op dit thema.

De e-learning modules

Aan de hand van video’s, tekst, interviews, podcasts en oefentoetsen gaat u in de lesmodules dieper in op de theorie rondom inkoop in het sociaal domein. In de e-learning modules komen tien thema’s aan bod, deze worden onderstaand genoemd. Mocht u geïnteresseerd zijn in een thema of een aantal specifieke thema’s, dan is het ook mogelijk om enkel deze onderdelen te volgen.

De thema's zijn:

Gebruik maken van de e-learning modules?

Wilt u de e-learning modules volgen? U kunt zich hier aanmelden. U krijgt twee maanden toegang.

De e-learning modules zijn te bekijken in de digitale leeromgeving van Pluvo. U ontvangt een email vanuit noreply@pluvo.co met uw inloggegevens. Mocht u deze mail niet ontvangen, dan kan deze in uw spam terecht zijn gekomen of door uw server geweigerd.

Wij wensen u veel online lesplezier!

Op zoek naar een uitgebreidere opleiding?

Naast de e-learning modules biedt het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein ook een regionale leergang Inkoop Wmo 2015 en een individuele opleiding Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015 aan. Kijk voor ons totale aanbod bij Agenda.