Ter inspiratie: Deel uw expertise in zorgverkoop of –inkoop!

Verhalen uit de praktijk zijn een grote inspiratiebron. Hoe geven andere gemeenten / regio’s en aanbieders hun zorginkoop of – verkoop in het sociaal domein vorm? Waar lopen ze tegenaan en waarom gaat het goed? 

Een mooi voorbeeld is het verhaal van inkoopregio Zuid-Drenthe die verschillende inkoopstrategieën, passend bij de verschillende zorgvormen, hanteert. Nog een mooi voorbeeld is het verhaal van GGz Centraal die door een minder gedetailleerde registratie de werkdruk en administratieve lasten hopen te laten afnemen waarbij ook gemeenten werden betrokken.

Wanneer u andere gemeenten of aanbieders ook wilt inspireren met uw succesverhaal, dan interviewen wij u graag waarbij de uitwerking ervan als praktijkverhaal op onze website komt te staan. Stuur hiervoor een mailtje naar onze dienstpostbus.