Specifieke inkoop- of verkoopvraag? Organiseer een miniconferentie!

Kent u de mogelijkheid voor het organiseren van een miniconferentie, ondersteund door het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein al? Een miniconferentie is uitermate geschikt wanneer uw organisatie bijvoorbeeld worstelt met een vraag rondom inkoop of verkoop in het sociaal domein. Of wanneer het behulpzaam kan zijn wanneer collega’s uit een andere regio of experts vertellen hoe zij hiertegen aan kijken.

Miniconferenties zijn gericht op een specifieke vraag van een gemeente of een (groep van) zorgaanbieders. Eén van onze regioadviseurs helpt u de vraag te verkennen en zo scherp mogelijk te formuleren.

Deze vraag staat centraal in de miniconferentie die door u georganiseerd wordt. Tijdens de miniconferentie komen voorbeelden uit andere regio’s aan bod. Ook eventuele experts komen aan het woord. Zo krijgt u meer inzicht in uw vraag.

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan de folder door.

Wilt de mogelijkheden voor de organisatie van een miniconferentie verkennen? Neem dan contact op met uw regioadviseur via onze Helpdesk.

Uw aanpak of methodiek centraal? Organiseer een symposium!

Zijn juist andere organisaties geïnteresseerd in uw aanpak of methodiek en krijgt u veel verzoeken voor werkbezoeken en presentaties? Dan is een symposium ondersteund door het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein misschien iets voor u! Lees voor meer informatie de folder door.