Opleiding Delta Reviewer Sociaal Domein start op 27 september

Vindt u het leuk om andere gemeenten te helpen? Kunt u een scherpe analyse maken van wat er ergens aan de hand is? En wilt u graag leren van en samenwerken met collega’s elders in het land? Dan is de opleiding tot Delta Reviewer Sociaal Domein misschien iets voor u.

Als Delta Reviewer wordt u in een team van vier reviewers ingezet om een review te doen op een specifieke vraag op het gebied van het sociaal domein van een andere gemeente. Zo’n review duurt een week, waarbij u ca. 20 gesprekken voert, documentonderzoek doet en aan het einde van de week uw advies presenteert.

Tijdens de tweedaagse opleiding tot reviewer oefent u de vaardigheden die hiervoor nodig zijn (bijvoorbeeld door het doen van rollenspelen) en leert u een gemeenschappelijk analysekader hanteren met de andere reviewers. Voor meer informatie, verwijzen we u graag naar de folder.

De opleiding vindt plaats op 27 en 28 september bij BCN in Utrecht. In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19, heeft BCN op al haar locaties de nodige maatregelen getroffen. Aanmelden kan door middel van het sturen van een bericht naar postbusdeltareview@rijksoverheid.nl.