VNG: Praktijkverhalen Norm voor Opdrachtgeverschap Jeugd (NvO)

Vanaf begin september verschijnt op de website van de VNG zes achtereenvolgende donderdagen een praktijkverhaal vanuit de Norm voor Opdrachtgeverschap Jeugd (NvO). Elke keer uit een andere regio, over een andere afspraak in de norm en vanuit verschillende perspectieven. Doel van deze verhalenreeks: van elkaar leren en inspireren. 

Naar de verhalenreeks...

Ook interessant

De routekaart Norm voor Opdrachtgeverschap (NVO) MO/BW neemt gemeenten in 8 stappen mee in wat de NvO is en aan welke kaders minimaal moet worden voldaan.

Naar de routekaart...

Ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met het regioteam Opdrachtgever- en Opdrachtnemerschap Wmo & Jeugdwet via de Helpdesk. Het regioteam is aanspreekpunt voor ondersteuning en het beantwoorden van vragen over de NvO. Ook gaan zij in gesprek met de regio's over de implementatie ervan.