Nu beschikbaar: Workshop 'In gesprek over kwaliteit'

In de workshop worden deelnemers uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over ieders perspectief op kwaliteit. De workshop ondersteunt gemeenten en aanbieders om gezamenlijke stappen te zetten, om in de inkoop tot eenduidige en essentiële kwaliteitseisen te komen en gesprekken en rapportages in de contractuitvoeringsfase te vereenvoudigen. De workshop kan worden verzorgd voor inkoop van jeugdhulp en/of maatschappelijke ondersteuning.

Praktische informatie

De workshop duurt 1 dagdeel (3,5 uur) en er kunnen voor de gecombineerde workshop voor jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning maximaal 18 deelnemers meedoen. Aan de workshop voor jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. 

Gedurende de coronamaatregelen, kan de workshop ook digitaal gegeven worden. Digitaal kunnen er minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers meedoen.

In de folder leest u wat de workshop precies inhoudt. 

Kosten en aanmelden

De workshop wordt aangeboden door het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein en is daarmee kosteloos voor gemeenten en aanbieders van jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning, die de aandacht voor kwaliteit van jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning in inkoop willen versterken.

Aanmelden kan eenvoudig door contact op te nemen met uw regioadviseur. Ook voor meer informatie, kunt u bij uw adviseur terecht.