VEEL DANK VOOR DE SAMENWERKING IN DE AFGELOPEN JAREN

Met de succesvolle Kennis- en Praktijkdag 2021 nog in ons achterhoofd willen we u graag bedanken voor uw betrokkenheid en interesse in het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein. We kijken terug op een hele bijzondere tijd met heel mooie resultaten. 

Beeld: ©Valerie Kuypers

Integratie

Dat het programma nu is afgelopen, betekent niet dat we ons niet meer inzetten om het inkoopproces van de Jeugdwet en Wmo 2015 te verbeteren en zo de transformatie in het sociaal domein helpen te versnellen. Alle producten die wij samen met u hebben ontwikkeld en waar u veelvuldig gebruik van maakt, zijn overgedragen aan het Ketenbureau i-Sociaal Domein. Wij zijn ervan overtuigd dat het bij hen in goede handen is. Niet alleen voor het onderhoud maar ook om de producten zo nodig door te ontwikkelen. Meer weten? Bekijk dan de animatie over onze integratie onder de vlag van het Ketenbureau. 

Met en voor gemeenten en aanbieders

Het programma heeft zich altijd gericht op het versterken van de lokale praktijk in het sociaal domein en heeft daarbij gewerkt vanuit de behoefte van gemeenten en aanbieders. We zijn extra trots op alle producten die wij samen met gemeenten en aanbieders in verschillende werkgroepen hebben ontwikkeld. Uit de praktijk en direct uitvoerbaar in de praktijk. Heel veel dank daarvoor! Ook het Ketenbureau zal de samenwerking met gemeenten en aanbieders hoog houden. Heeft u interesse om in een werkgroep bij het Ketenbureau zitting te nemen? Stuur dan een berichtje aan Kitty Walter via kitty.walter@i-sociaaldomein.nl

Waar kunt u nu terecht?

Gedurende de eerste helft van 2022 zullen al onze producten een plekje krijgen op de website van het Ketenbureau i-Sociaal Domein. Tot die tijd vindt u alle producten van het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein op de vertrouwde www.inkoopsociaaldomein.nl. Neem vooral ook nu al een kijkje op de website van het Ketenbureau www.i-sociaaldomein.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en aanbesteden in het sociaal domein en meer? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van het Ketenbureau. Overigens blijft uw Regioadviseur het aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Namens alle medewerkers van het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein,

Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren!