02 maart Wisselwerking! Ruil 4 maanden van functie met iemand van een gemeente/(zorg)aanbieder

Activiteitendata
Nader te bepalen

Houdt u zich als professional bij een gemeente of zorgaanbieder bezig met de in- of verkoop van jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning? Ruil dan tijdelijk van functie om inzicht te krijgen in elkaars wereld. Neem deel aan het unieke programma 'Wisselwerking!' dat u begeleidt bij de functieruil en waarbij u uw ervaringen deelt met andere professionals zodat iedereen ervan kan leren.

Ruilen van organisatie en expertise

Het doel van het programma is dat u van functie ruilt om het inzicht in elkaars wereld te vergroten en gebruik te maken van elkaars expertise. Werkt u bij een gemeente dan wisselt u met een (zorg)aanbieder en vice versa. ‘Wisselwerking!’ biedt u de mogelijkheid tegelijkertijd ketenervaring op te doen én uw kennis te delen. U ruilt namelijk niet alleen van organisatie, maar ook deels van expertise. Zo ontstaat er ook nog eens een uitdagende werkomgeving waarin u uw persoonlijke vaardigheden kunt laten zien en verder kan ontwikkelen. Met de ervaring die u opdoet, kunt u gemeenten en (zorg)aanbieders door het hele land helpen om elkaar beter te begrijpen en contracteringsprocessen te verbeteren.

Meer informatie en aanmelden

De ruilperiode vindt plaats van 2 maart t/m 30 juni 2021. Deelnemers volgen voor en tijdens deze periode een vierdaags trainingsprogramma. Hierna keert u weer terug naar uw eigen organisatie. 

Nieuwsgierig? Lees de Folder Wisselwerking! en meldt u gauw aan via een bericht naar _dienstpostbusContracteringSociaalDomein@minvws.nl.
Inschrijven kan tot en met 31 december 2020.