E-learning

De e-learning modules helpen en ondersteunen u om de inkoop en het aanbesteden in het sociaal domein te versterken. Hierbij staat het professionaliseren binnen het sociaal domein centraal.

Voor gemeenten zijn er e-learning modules Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015 beschikbaar. Ook voor aanbieders zijn er e-learning modules ontwikkeld.

e-Learning modules Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015 voor gemeenten

Werkt u bij een gemeente en wilt u meer kennis vergaren over de inkoop van de Jeugdwet en de Wmo? Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein heeft hier in samenwerking met EHdK een COVID-proof oplossing voor bedacht. Tien online lesmodules van ieder 20 á 30 minuten aan de hand waarvan u uw kennis over inkoop in het sociaal domein kunt opfrissen of verdiepen. Kortom deze modules bieden u als professional een mogelijkheid om meer inzicht en grip te krijgen op de inkoop in het sociale domein.

Meer informatie...

e-Learning modules sociaal domein voor aanbieders

Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein biedt vier gratis e-learning modules voor aanbieders aan. Ideaal wanneer u bij een aanbieder werkt en uw kennis over de aanbestedingsprocedure voor de inkoop van jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning wilt opfrissen of verdiepen wanneer het u uitkomt. De online lesmodules zijn gemakkelijk te volgen en bieden o.a. filmpjes en voorbeelddocumenten van aanbestedingen. 

Meer informatie...