E-learning

De e-learning modules helpen en ondersteunen u om de inkoop en het aanbesteden in het sociaal domein te versterken. Hierbij staat het professionaliseren binnen het sociaal domein centraal. Op dit moment zijn de e-learning modules Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015 voor gemeenten beschikbaar. In het voorjaar 2021 volgen de lesmodules die speciaal zijn ontwikkeld voor (zorg)aanbieders.

e-learning modules Inkoop Jeugdwet en Wmo 2015 voor gemeenten

Werkt u bij een gemeente en wilt u meer kennis vergaren over de inkoop van de Jeugdwet en de Wmo? Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein heeft hier in samenwerking met EHdK een COVID-proof oplossing voor bedacht. Tien online lesmodules van ieder 20 á 30 minuten aan de hand waarvan u uw kennis over inkoop in het sociaal domein kunt opfrissen of verdiepen. Kortom deze modules bieden u als professional een mogelijkheid om meer inzicht en grip te krijgen op de inkoop in het sociale domein.

Voor wie?

De online lesmodules zijn gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in inkoop in het sociaal domein. Bijvoorbeeld: beleidsmedewerkers, inkopers, directeuren sociaal domein en wethouders van gemeenten. De lesmodules zijn ook te volgen door medewerkers van (zorg)aanbieders die zich bezighouden met inkoop of (inkoop)adviseurs actief op dit thema (NB: in het voorjaar 2021 zijn er ook e-modules beschikbaar specifiek gericht op (zorg)aanbieders).

De thema's zijn:

Gebruik maken van de e-learning modules?

Wilt u de e-learning modules volgen? U kunt zich hier aanmelden. U krijgt twee maanden toegang. 

De e-learning modules zijn te bekijken in de digitale leeromgeving van Pluvo. U ontvangt een email vanuit noreply@pluvo.co met uw inloggegevens. Mocht u deze mail niet ontvangen, dan kan deze in uw spam terecht zijn gekomen of door uw server geweigerd. 

Wij wensen u veel online lesplezier!