Is er veel interesse in uw inkoop aanpak? Organiseer een symposium!

Zijn veel andere organisaties geïnteresseerd in uw aanpak of methodiek en krijgt u veel verzoeken voor werkbezoeken en presentaties? Dan is een symposium ondersteund door het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein misschien iets voor u!

Tijdens een symposium wordt een praktijkvoorbeeld uit een bepaalde regio, waar al veel interesse voor is getoond, aan een breed publiek bekend gemaakt. Het voorbeeld gaat over een bepaalde inkoopmethodiek met betrekking tot jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning. Ook andere regio’s / gemeenten en aanbieders met een vergelijkbaar model worden gevraagd hun ervaringen te delen.

Het praktijkvoorbeeld staat centraal tijdens het symposium. Het programma ondersteunt u bij de organisatie, adviseert over het uitnodigen van andere partijen of experts en helpt bij het onder de aandacht brengen van het symposium.

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan de folder door.

Wilt u de mogelijkheden voor de organisatie van een symposium verkennen? Neem dan contact op met uw regioadviseur via onze Helpdesk.

Alternatief: een miniconferentie

Worstelt uw organisatie met een vraag rondom inkoop of verkoop in het sociaal domein? Is het behulpzaam als collega’s uit een andere regio of experts vertellen hoe zij hiertegen aan kijken? Organiseer dan een miniconferentie ondersteund door het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein!

Lees voor meer informatie de folder door.